Wie ben ik

home

Solocare Actief

Mijn naam is Sjaak Titulaer en ik woon in Helden. Na mijn middelbare school ben ik naar het CIOS in Sittard gegaan, de beroepsopleiding voor Sport en Bewegen. Na mijn studie bewegingsagogie ben ik gaan werken als activiteitenbegeleider bij een regionale zorginstelling. Ook heb ik ervaring opgedaan in de jeugdzorg, als groepsleider in een leefgroep voor jongeren met gedragsproblematiek, zoals ADHD, PDD-NOS en Asperger.

Tijdens mijn werk bij deze grote stichtingen raakte ik er steeds meer van overtuigd dat het beter kon. Want cliënten verdienen persoonlijke aandacht en kwalitatief goede zorg en begeleiding. Maar ik merkte dat het in een grote instelling vrijwel onmogelijk is om aan individuele vragen te voldoen. Daarom heb ik na verloop van tijd besloten om zelf, alleen, de zorg voor cliënten te gaan bieden. Daarmee was SoloCare een feit.